Aktiviteter

NeMM’s arrangementer spænder fra oplæg, debatmøder og seminarer til studiegrupper og workshops. Arrangementerne laves til tider i samarbejde med andre interessegrupper eller forskningsmiljøer. Vi forsøger så vidt muligt at planlægge arrangementer, der retter sig til såvel forskere som forskeraspiranter, ligesom vi har arrangementer rettet primært mod studerende.

NeMM Magasinet deltager også i at arrangere internationale konferencer. Desuden arbejder NeMM med at synliggøre forskning og forskere inden for feltet, bl.a. gennem at give offentligheden adgang til forskellige bibliografiske ressourcer og præsentere danske og nordiske forskeres profiler på hjemmesiden.

Du kan se, hvad der sker aktuelt i netværket i boksen Det sker i NeMM på forsiden. Hvis du vil vide, hvilke aktuelle arrangementer, der afholdes, eller læse om de seneste nyheder, skal du blot gå til forsiden.

Vi vil desuden opfordre til, at du tilmelder dig NeMMs nyhedsbrev, så får du tilsendt både informationer om arrangementer i og uden for NeMM.

Hvis du har en idé til et arrangement, du kunne tænke dig blev afholdt, og som du evt. kunne tænke dig at være med til at planlægge, så skriv til