3 grunde til at gravide vælger at få gravidmassage

3 grunde til at gravide vælger at få gravidmassage

januar 28, 2021 0 Af Admin

Annonce

En graviditet er noget af det smukkeste og mest naturlige i denne verden. Det er desuden noget, som mange par desperat kæmper for at opnå – ofte uden held. Derfor kan det for mange gravide være svært at acceptere, at det faktisk ikke er en dans på roser at være gravid. Eller jo, det er en dans på roser med helt vildt mange torne, der stikker og prikker i dine fødder. Nogle heldige kvinder oplever næsten ingen gener i forbindelse med deres graviditet, mens andre lider hele vejen igennem.

Heldigvis er der noget at gøre, hvis man er hårdt ramt af graviditetsgener. Herunder får du tre grunde til, hvorfor mange gravide vælger at få en gravidmassage.

Gravidmassage hjælper på en lang række graviditetsgener

At gro et helt nyt menneske er på ingen måde for tøsedrenge. Det er benhårdt arbejde, der gør dig træt, påvirker din lyst til mad og kan give smerter i hele kroppen. Særligt bækkenløsning kan være en hård omgang at komme igennem for mange gravide. Nogle rammes af bækkenløsning tidligt i graviditeten og må sygemelde sig længe før termin. Andre bliver knapt så hårdt ramt og begynder måske først at få seriøse gener omkring starten på deres barsel. Uanset om de kommer tidligt eller sent, kan smerterne fra bækkenløsning heldigvis afhjælpes med gravidmassage.

En anden gene, som mange gravide kvinder rammes af, er hovedpine. Det er slet ikke unormalt at lide af hovedpine i graviditeten, og det kan være meget ubehageligt. Der kan være mange årsager til, at man som gravid bliver ramt af hovedpine. Som regel kan en gang massage dog hjælpe dig af med hovedpinen igen.

Massage kan virke fødselsforberedende

Udover at kunne hjælpe dig af med diverse graviditetsrelaterede smerter, kan en gravidmassage også hjælpe dig med at forberede dig til den forestående fødsel. Når man føder, er det vigtigt, at man kan mærke sin egen krop, så man nemmere kan komme igennem veerne. En massage kan hjælpe dig med at slappe helt af i hele kroppen og være til stede i nuet. Det er en fordel at træne dette, da det kan hjælpe dig, når du skal koncentrere dig om veerne under din fødsel. Hos smertefys.nu kan du få gravidmassage i København af uddannede fysioterapeuter, der tager godt hånd om dig.

Forkæl dig selv – du har fortjent det!

Sidst, men bestemt ikke mindst, så er det bare virkelig skønt at blive forkælet lidt. Det er hårdt at være gravid – især til sidst, hvor man efterhånden bærer rundt på en del ekstra kilo lige midt på maven. Derfor fortjener alle gravide at slappe helt af og bare nyde at modtage en dejlig, afslappende massage.