Få det sexliv du drømmer om

Få det sexliv du drømmer om

august 18, 2023 0 Af ICE

Vi lever i en tid, hvor der er rum, plads og åbenhed for vores mange forskellige seksualiteter, lyster og fantasier. Hvad end du er single eller i et parforhold, så har du sikkert et sexliv – måske med dig selv, måske med andre.

Samtalen om sex er i dag mere tilgængelig end nogensinde før, og den er lige så vigtig som den er sjov og lærerig. Med det øgede fokus på vores sexliv kommer også en større bevidsthed såvel som flere muligheder for inspiration og variation.

Mangler du selv lidt ny inspiration til dit sexliv, så læs med herunder, hvor du får vores bedste tips til at få mest muligt ud af dit sexliv.

Kendskab og formidling – lær dig selv at kende først og fremmest

Et godt sexliv kommer ikke af sig selv – og at du har et godt sexliv, er langt hen ad vejen noget, du selv er herre over. Når du ved, hvad du kan lide, hvordan du godt kan lide at blive rørt, hvad du tænder på og hvordan din seksualitet trives bedst, så har du de bedste forudsætninger for at få et fantastisk sexliv.

Et godt sexliv handler nemlig først og fremmest om, at du kender dig selv, og at du kan formidle dit kendskab til din krop videre til din(e) sexpartner(e). Formidling er en kunstform, og vi kan sommetider føle os hæmmede i samtalen om egne seksuelle behov og grænser, da der beklageligvis kan endnu er en del skam forbundet med at udtrykke seksuelle behov – et godt sexliv starter derfor med, at du lærer dig selv at kende, gør dig fri af skammen, og dernæst øver dig i denne formidling.

Invester i dit sexliv

En god måde, hvorpå du kan eksperimentere, lege, prøve dig frem og finde ny og anderledes nydelse, er at bruge sexlegetøj som en dildo for eksempel. Der findes i dag et kæmpe udvalg af sexlegetøj til både mænd og kvinder, singler og par. Hver især er de udviklet og udformet for at maximere nydelsen hos den enkelte, og der findes sexlegetøj for enhver smag.

En sexlegetøjsbutik er en verden af leg for voksne, og der er rig mulighed for at blive inspireret af de mange forskellige typer af legetøj, der findes. Her kan du købe en dildo, en fleshlight, en god glidecreme eller en erotisk olie. Du kan finde alt fra blive remedier til S/M udstyr, og kun fantasien sætter grænser, når det kommer til sexlegetøj. Invester i dit sexliv – invester i nyt sexlegetøj.