Få tiden til at gå med diamond painting

Få tiden til at gå med diamond painting

maj 18, 2020 0 Af Admin

Det kan være rart at have nogle små-ting, man kan tage sig til, hvis man ønsker at få tiden til at gå. Det kan dog være svært at finde ud af, hvad man skal få tiden til at gå med. Denne artikel skal gerne fungere som inspiration til dette. Vi vil især lægge vægt på diamond painting, som er en af de nyeste trends i Danmark.

Diamond painting kommer oprindeligt fra USA

Trenden kommer oprindeligt fra USA, hvor diamond painting har været populært i mange år. I år er det dog kommet til Danmark, hvilket er til stor glæde for os danskere, der elsker små DIY-hobbyer.

Kender du dog ikke til diamond painting, så vil vi i det nedenstående forklare, hvad det egentlig er, og hvor man kan købe det henne.

Hvor kan man købe diamond painting i Danmark?

Det er muligt at købe diamond painting i Danmark hos flere forskellige forhandlere. Nogle af de mest gængse forhandlere er som følger:

  • 5D Diamond Paint
  • Ritto
  • Supermarkeder såsom NETTO og Kvickly (kun til tider)

Ønsker du at prøve kræfter med diamond painting i Danmark, så kan det dog godt anbefales at handle på nettet. Her finder du det absolut største udvalg, og du vil endvidere godt kunne forvente, at priserne på nettet er bedre, end hvad du finder dem til i de fysiske butikker.

Lad dig ikke skræmme af, at det kan se svært ud

Hvis du har set, hvordan man laver diamond painting på YouTube eller på andre medier, så må du ikke lade dig skræmme af, at det kan se en anelse svært ud. Det er faktisk ganske nemt, når først man er kommet ind i rutinen.

Det kræver ikke meget mere end tålmodighed og en anelse rolige hænder. Herefter går det som en leg.

Ønsker du at finde mere inspiration, så kan denne Facebook Gruppe med Diamond Painting anbefales.

5D Diamond Painting Danmark kan købes billigt online

Du kan både købe 5d diamond painting i Danmark på nettet eller i de fysiske butikker. Vi kan dog klart anbefale at handle det online, da du her finder det største udvalg.

Du kan derudover købe diamond painting udenfor Danmark – her skal du dog være særligt opmærksom på, om du betaler i dyre domme for fragten og om der er mulighed for at returnere produktet, hvis ikke du skulle være tilfreds med det.