Med gel builder kan du lave de flotteste negle derhjemme

Med gel builder kan du lave de flotteste negle derhjemme

juni 20, 2023 0 Af ICE

Det har altid været populært at få ordnet negle professionelt, men i de seneste år er flere og flere begyndt at lave negle derhjemme. Går du også med tankerne om at bringe neglesalonen hjem i stuen? Så skal du helt klart springe ud i det. Det behøver nemlig ikke at være svært eller dyrt at lave smukke negle derhjemme. Med gel builder kits får du alt, du skal bruge i én samlet pakke, så du kan lave lækre negle i hjemmets trygge rammer.

Giv dine negle længde og styrke med gel builder

Der findes utallige negleprodukter på markedet, og hvis du er ved at tage de første spæde skridt ud i dit negleeventyr, kan det være svært at vide, hvad du skal investere i først. Et godt sted at starte er gel builder. Det benyttes til at give dine naturlige negle længde og styrke. Faktisk kan du gøre neglene op til 30 gange stærkere, hvilket er med til at bevare holdbarheden af den manicure, du laver. Hvis du har tynde negle, der let knækker, er gelen altså et helt uundværligt produkt i dit neglekit. 

Gel builder kommer i en bred palette af flotte farver, der er smukke at bruge, som de er, men du kan også kombinere dem med lækker gellak. Derudover kan gelen også benyttes til en hurtig opfyldning af neglene. Du får således et utrolig alsidigt produkt, der er et must i neglekittet.

Gel builder neglekits indeholder alt, du skal bruge

Hvis du gerne vil slippe for at købe hvert negleprodukt enkeltvis, har du som et smart alternativ mulighed for at vælge et praktisk gel builder kit. Her får du alt, du skal bruge i én samlet pakke til at lave fantastiske negle i hjemmet. 

Du kan vælge mellem forskellige kits. Anskaffer du dig et basiskit, får du de produkter, du som minimum har behov for til at opnå et super smukt resultat. Hvis du gerne vil gå all in på udstyr, kan du også investere i et kit med ekstra lækkerier. Den største forskel på de to sæt er, at den udvidede pakke indeholder en UV-lampe. Når du arbejder med gel builder, skal du have en UV-lampe, da det ikke bare kan lufttørre, men i stedet kræver lys for at hærde. 

Du behøver naturligvis ikke at vælge det udvidede kit for at få en neglelampe, da den selvfølgelig kan købes separat. Så er du godt kørende i dit negleeventyr.