5 tips til at opgradere dine outfits

5 tips til at opgradere dine outfits

juni 1, 2023 0 Af ICE

Vil du gerne være bedre til at style dig selv og lave fede outfits? Nogle mennesker formår at se godt ud altid, og det er formodentlig fordi, de kender til nogle simple men kraftfulde tricks. Hvis du også gerne vil være en af dem, der altid ser stilet ud, kan du læse videre her om nogle nemme og simple tips, du skal vide noget om. 

Accessories og tilbehør 

Selv de simpleste outfits kan se fantastiske ud, hvis man bruger det rigtige tilbehør. Det kan være et bælte eller en taske eller begge dele. Her er det vigtigt at tænke over, hvilken vibe og stil, du går efter. Er det mere klassisk, kan et sort læderbælte med tilhørende sort mappe være valget. Vil du i stedet gerne skille dig lidt ud og have nogle flere farver med i dit look, kan dine tilbehør være vejen frem. Det gælder sko, bælter, smykker, ure, tasker osv. 

Fokus på kvalitet

Det er altid vigtigt at have fokus på kvaliteten af det tøj, du køber. Folk der klæder sig flot, vil aldrig købe tøj, der ikke er lavet godt og af gode materialer. Det er både så tøjet er flottere og holder længere. På den måde kan det sagtens svare sig at bruge flere penge på høj kvalitet, da det så holder længere. 

Det rigtige fit med skræddersyet skjorte

Hvordan tøjet sidder er helt essentielt for din stil. Tøj der sidder dårligt er noget af det, man først lægger mærke til. Derfor tyer mange også til skræddersyet tøj, da man så er helt sikker på, at det sidder, som det skal. Hos Sjölin kan du f.eks. få skræddersyet skjorter i fantastisk kvalitet. Det gør en kæmpe forskel med en sådan skræddersyet skjorte, der sidder, som den skal.

Capsule garderobe

Et begreb, der bliver mere og mere populært, er Capsule garderoben. Det dækker over en garderobe med få elementer af tøj, som kan bruges til at danne rigtig mange forskellige outfits. På den måde kan du bruge flere penge på tøj af god kvalitet. Du kan finde hjælp på nettet til, hvordan du starter din egen capsule garderobe. 

Find dine farver

Det sidste tip handler om, hvilke farver klæder dig. Der er mange måder at finde ud af det på, men du har nok allerede selv en ide. Man opdeler ofte farverne i årstiderne, så du nemt kan finde den farvepalette, der klæder dig. Det er nemlig ikke alle, der er lige gode i grå eller blå.