Drukspil for 2

Drukspil for 2

marts 6, 2020 0 Af Admin

Man behøver ikke at være mange deltagere til et drukspil. Der findes mange drukspil, der kan spilles af et lille antal deltagere. På denne side kan du finde en række sjove drukspil for 2 personer. Derfor kan du garanteret også finde et drukspil for 2, som tiltaler dig og din ven.

Fælles for de druklege for 2, der er beskrevet herunder er, at de kun kræver, at I er to personer. En række af de druklege, der beskrives, kræver dog også en række rekvisitter. Det kan bl.a. være terninger, kortspil og et par bordtennisbolde.

Det tomme glas

Hvis I skal spille Det tomme glas, skal I bruge seks plastikglas, en tusch og en terning. Hvert glas skal tildeles et tal fra et til seks. Dernæst handler det om at slå med terningen.

Hvert tal på terningen symboliserer tallet på glassene. Hvis du rammer et tomt glas, skal du hælde alkohol i det. Hvis du rammer et glas, der er noget i, skal du drikke det. Du skal blive ved med at slå, indtil du rammer et tomt glas. Man bestemmer selv, hvornår spillet skal slutte.

Væddeløbet

Til dette spil, skal man bruge et kortspil. Her symbolisere hvert es en væddeløbshest. Inden spillet skal hver deltager satse et antal slurke på én af de to heste. Herefter skal otte kort placeres i højre side af hestene – kuløren skal vende nedad.

En hest må rykke frem, når kortet fra bunken har den samme kulør. Når en hest kommer op på siden af et af de otte kort, skal kortet vendes. Hesten med matchende kulør skal gå et skridt tilbage.

Læs også: Bustur Drukspil Regler

Man vinder ved, at én af de to heste passer de otte kort. Vinderen må uddele det antal slurke, som man satsede. Nogle spiller med, at det må ganges op med to, tre eller fire.

Større eller mindre end

Her er der også tale om et meget populært spil. Hertil skal I også bruge et sæt spillekort. En af deltagerne er uddeler. Uddeleren skal have bunken med kort. Du skal nu trække et kort, kigge på det, og lade den anden deltager gætte, hvad det er.

Først skal deltageren gætte på et tal, hvorefter du skal svare, hvorvidt kortet er større eller mindre end dette tal. Gætter vedkommende rigtigt, skal du drikke. Er gættet forkert, skal vedkommende drikke differencen fra gættet til det rigtige kort. Dernæst bytter I roller.

Beerpong

Her skal I bruge 22 plastikglas, en bordtennisbold, et bord og øl. Der skal placeres 10 glas i hver ende. De skal stilles i en trekant og fyldes med øl. I hver ende stilles der også et glas med vand.

Hvis et glas rammes, skal det fjernes. Indholdet skal dog drikkes først. Den der først rammer alle glas på den anden side af bordet, vinder. Taberens straf er at skulle drikke vinderens resterende øl.

Når du kaster, må din albue ikke passere bordkanten. Modstanderen må slå bolden væk, hvis den har ramt bordet først. Man må gerne puste bolden op af glasset. Dertil må hver spille bede modstanderen samle sine glas én gang.