Bustur drukspil

Bustur drukspil

marts 6, 2020 0 Af Admin

Bustur er et populært drukspil, der spilles til alskens fester. Det er et spil, hvor man hurtigt kan blive fuld, hvis man er dårlig til at gætte.

Heldigvis er det også et drukspil, der er nemt at lære. Er der spillere, der ikke kender reglerne, så kan de nemt og hurtigt lære dem, inden man går i gang.

Hvad er reglerne til Bustur?

For at kunne spille det populære bustur drukspil, skal man bruge et sæt kort. Alle deltagere skal selvfølgelig også have noget at drikke. Det kan fx være en øl eller en drink.

Der skal vælge en spille, der skal være uddeler. Han eller hun skal have et sæt spillekort, der skal blandes. De øvrige spillere skal placere sig i en cirkel omkring bordet.

Sådan startes det

Det sjove drukspil starter med at uddeleren spørger personen til venstre, om det næste kort, han eller hun trækker fra bunken, er et sort eller rødt kort. Hvis personen svarer rigtigt, må der uddeles en slurk. Hvis der bliver svaret forkert, skal man selv drikke. Efter alle spillere er blevet spurgt, starter der en ny runde.

Den næste runde har samme regler. Denne gang skal spillerne dog gætte på, om det næste kort i bunken er højere eller lavere. Hvis man rammer det samme tal, så skal man drikke.

Når denne runde er slut, går man videre til den næste runde. Her får man tildelt to kort, hvorefter man skal gætte på, hvorvidt uddeleren sidder med et kort, der er imellem eller udenfor de to kort, man har fået. Hvis man har fået en 5’er og en knægt, så er alt mellem fem og knægt indenfor, mens resten er udenfor.

I den sidste runde af det populære bus drukspil, skal man gætte på, om det næste kort er enten spar, hjerter, klør eller ruder. Hvis man gætter rigtigt, må man dele fem slurke ud til en af de andre spillere. Hvis man ikke gætter rigtigt, så skal man selvfølgelig selv drikke de fem slurke.

Et nemt og sjovt drukspil

Der findes et hav af sjove druklege. Det er dog ikke dem alle, der er lige nemme at lære. En af fordelene ved netop Busturen er, at det er nemt at lære. Derfor er det også et spil, der hurtigt kan sætte mere gang i festen.

Hvis der er folk, der sidder og hænger lidt, så skal man have mere gang i festen. Det får man bedst ved at få folk til at drikke lidt mere. Hvis det er dét, der er målet, så er dette et suverænt spil til formålet. Der er nemlig relativt stor risiko for, at man gætter forkert, og derfor skal drikke, som straf.

Selv i tilfælde af, at man svarer rigtigt, kan man dele drinks eller slurke ud til de andre deltagere. Det er et spil, der kan sætter lidt mere gang i enhver fest. Det kræver desuden ikke specielt meget plads, og der skal ikke bruges andet end et sæt spillekort. Derfor har de fleste, hvad der skal bruges til spillet.