Gør lidt ekstra ud af bordopdækningen

Gør lidt ekstra ud af bordopdækningen

juni 1, 2023 0 Af ICE

Der er ikke noget, der er så skønt, som når man ved, at man har en god aften foran sig i godt selskab. Derfor er de fleste af os også vilde med at invitere gæster hjem på mad, fordi vi ved, at det bliver nogle timer fyldt med latter, glæde og gode historier.

Vi har derfor også en tendens til at gøre lidt ekstra ud af det hele, før vi får gæster på besøg. Det kan være, at vi laver noget mad, der er lige lidt mere lækkert end en normal tirsdag aften, måske gør vi hjemmet ekstra godt rent og tænder lidt flere stearinlys for at sikre den gode stemning og hyggelige atmosfære, og så ligger vi også lidt flere detaljer bag den måde, vi vælger at dække vores bord på.

Find den ekstra ting til bordet der vidner om godt selskab

For netop bordopdækningen er vigtig og kan udgøre den sidste detalje, der sætter prikken over i’et på en god aften. Det er om bordet, vi mødes, og det er derfor det sociale samlingspunkt, når der skal indtages et lækkert måltid mad. Og som vi alle ved, så spiser vi også med øjnene, hvorfor der også skal være noget lækkert at kigge på, på bordet.

Et veldækket bord vidner desuden også om, at du har gjort dig ekstra umage, og derfor vil dine gæster for alvor føle sig godt taget imod, når de kan se bordet. De ved, at du har glædet dig og gjort en indsats, og de vil straks føle sig tilpasse i selskabet. 

For dig handler det derfor om at finde den ekstra ting til bordet, der vidner om kvalitet, hygge og luksus.

Find nogle smukke og kvalitetsrige champagneglas der vidner om din personlighed

Og den kan du finde i nogle lækre champagneglas.

For hvem elsker ikke at starte en god aften ud med et koldt glas bobler? Det kan straks sætte den gode stemning og lægge rammen for resten af aftenen. Boblerne er derfor en perfekt velkomst.

Og det samme er nogle smukke glas, som kan bidrage til det æstetisk dækkede bord. De vil udgøre et smukt blikfang, der vidner om din sans for detalje og gode stil. Derfor er der også et væld af forskellige champagneglas at vælge mellem, så det er sikret, at du kan finde en model, stemmer overens med din personlighed og det bord, som du gerne vil vise frem.