Hvad er porto?

Hvad er porto?

juli 6, 2020 0 Af Admin

Har du familie over det hele, som har brug for dine breve? Det kan være svært at finde information om, hvad det koster for at sende et brev forskellige steder i verden. Det kan være forvirrende med porto, frimærker og andre forskellige koster for forskellige slags breve.

Det kunne være, at du ikke kan finde ud af, hvor mange frimærker der skal være på et helt almindeligt brev og hvor mange skal være på en papkasse, der vejer et par kilo. Porto er anderledes fra land til land og det er ikke altid simpelt at finde information.

Almindelige breve

Hvis man har brug for at sende et almindeligt brev indenfor Danmark, så koster det kun 10 kroner og så tager det cirka 5 dage at levere. Hvis man vil sende et brev, der afleveres hurtigere, så kan man betale 29 kroner og få den leverede i kun 1 dag.

Hvis dit brev vejer mellem 50 og 100 gram, så skal man betale porto på op til 20 eller 40 kroner. Man kommer til at betale op til 60 kroner for frimærker, hvis deres brev vejer over 250 gram. Et brev der vejer mere end 50 gram og skal være afleveret hurtigt kan være op til 87 kroner.

Find priser på porto her, så du er sikret den bedst mulige pris hver gang, at du skal sende et brev.

Send et brev til udlandet

For at være sikkert på hvor mange frimærker, der skal købes, så skal man tjekke online. Men ifølge de seneste information i 2020, så kan man sende et brev til udlandet, Grønland eller Færøerne til op til 90 kroner afhængigt af hvor stor dit brev er og hvor meget det vejer.

Man betaler kun 30 kroner i frimærker for et helt almindeligt brev eller hvis dit brev vejer under 100 gram. Vejer brevet mellem 100 og 250, så betaler man 60 kroner og 90 kroner for et brev op til 2 kilo.