Momondo – Din guide til Momondo

Momondo – Din guide til Momondo

marts 24, 2020 0 Af Admin

Da vi endnu ikke har kunnet finde nogen god guide til Momondo, har vi her hos Nemm selv udarbejdet en. Vi håber, at du kan bruge den viden, vi her i indlægget giver videre til dig. Vores mål er, at du kan benytte dig af alle de muligheder, som Momondo i dag tilbyder forbrugere i hele verdenen, der ønsker at komme ud og rejse.

Hvad er Momondo?

Momondo kan bedst betegnes som en af verdens største søgemaskiner indenfor rejsebranchen. Du kan søge på alt lige fra flybilletter til hotelpriser. Det smarte ved Momondo er prissammenligningen; du kan nemlig sammenligne priser på flybilletter indenfor få sekunder. Det tager ikke lang tid at tjekke, hvad en flyvning fra Danmark til USA eksempelvis koster. Derudover har du selv mulighed for at vælge imellem de forskellige flyvninger, som Momondo har fundet frem via den interaktive og dynamiske søgemaskine.

Momondo kan derfor benyttes, hvis du skal ud og rejse, men gerne vil foretage lidt prissammenligning, inden du beslutter dig for at købe en given flybillet eller et hotelophold.

Sådan bruger du Momondo

Er du ikke helt sikker på, hvordan Momondo skal bruges? Så tøv ikke med at læse med herunder. Vi giver dig nemlig en introduktion til, hvordan du kan benytte dig af Momondos mange muligheder for sammenligning af priser og tilbud på rejser.

 1. Du skal først og fremmest vide, om du ønsker at sammenligne flyrejser, hoteller, lejebiler eller pakkerejser.
 2. Vi antager, at du gerne vil søge efter fly.
 3. På forsiden vil du blive bedt om at vælge, hvilken lufthavn du skal rejse fra, og hvor du skal rejse til. Du skal derudover vælge, om der er tale om en enkeltrejse eller returrejse.
 4. Husk at specificere antallet af personer, I skal afsted. På den måde får I ikke en dårlig oplevelse med, at der eksempelvis kun er 1 sæde tilbage på flyet.
 5. I kan ny trykke “Søg” hvorefter jeres flyvninger vil blive vist. Her vil Momondo gå ind og sammenligne priser på flyrejser.

Det er ekstremt nemt at bruge Momondo, og vi håber, at ovenstående guide har været med til at hjælpe dig lidt på vej.

Hvordan tjener Momondo penge?

Et af de spørgsmål, der ofte bliver stillet, er hvordan Momondo tjener penge. Det er måske de færreste danskere der ved, hvordan en sammenligningsside som Momondo tjener penge, og derfor vil vi i det nedenstående forklare dig det.

Momondo tjener penge ved at henvise salg til eksempelvis flyselskaberne. Når du søger efter en flyvning fra Kastrup lufthavn til en af de mange lufthavne i London, og du klikker dig videre til luftfartselskabets hjemmeside, så vil der plantes en cookie på din computer. Skulle du ende med at købe denne flybillet, så vil Momondo tjene nogle penge på dette salg.

Derfor er Momondo en platform, som både er gunstig for forbrugerne men også flyselskaberne. Det er nemlig en unik måde for flyselskaberne at vise sig frem på, når de på Momondo kan vise priser samt flyafgange.

Vi skal dog skynde os at sige, at Momondo sagtens kan have andre afregningsmodeller også. Derfor skal ovenstående ikke være en endegyldig konklusion på spørgsmålet om, hvordan Momondo tjener sine penge.

Hvem ejer Momondo?

Momondo er ejet af det selskab, der hedder “Booking Holdings”. Du kender sikkert godt en del af Booking Holdings andre hjemmesider udover Momondo:

 • Expedia
 • Yahoo
 • Trivago
 • Booking.com
 • Kayak

Det er med andre ord et ganske stort selskab, der står bag søgemaskinen Momondo. Du kan derfor vide dig sikker på, at langt de fleste flymuligheder er at finde på Momondo.

Momondo fly

En af de mest populære årsager til, at danskere benytter sig af denne service, er grundet Momondo fly. Her kan du sammenligne billige flybilletter rundt om hele jordkloden. Hvad end du skal til Sydamerika, USA eller et sted i Asien, så kan du via Momondo fly finde flybilletter til den skarpeste pris.

Du skal dog være meget opmærksom på de informationer, som du får stillet til rådighed på Momondo. Vær særligt opmærksom på følgende:

 • Er det et direkte fly, du er blevet tilbudt?
 • Skal du skifte lufthavn?
 • Er der lang ventetid?
 • Skal du mellemlande?
 • Hvad er den samlede pris?

Ovenstående er gode spørgsmål at have in mente, når du kigger nærmere på Momondo fly.

Momondo hotel

Det er de færreste der ved, at man faktisk også kan sammenligne hoteller på Momondo hotel. Man kan faktisk også sammenligne biler og pakkerejser.

Med Momondo hotel kan du lynhurtigt finde frem til den bedste pris på det hotel, du måtte overveje. Du kan også få inspiration til, hvad for et hotel i bør vælge, når du skal ud og rejse. Med andre ord har du hos Momondo mulighed for at sammenligne alt, der skal til for at få en helt fantastisk rejse eller ferie.

Momondo DK

Momondo DK er utroligt populært i Danmark. Alle ønsker selvfølgelig at sikre sig, at man kommer afsted på sin rejse for mindst mulige priser. Du vil ikke booke en rejse, hvorefter du finder ud af, at du kunne have sparet mange tusinde kroner på at bruge Momondo DK. Derfor kan det godt svare sig at benytte sig af en sammenligningsservice som Momondo DK, hvor du altså lynhurtigt får eksponeret de forskellige rejsemuligheder, der er.

Momondo rejser – brug den populære søgemaskine!

Langt de fleste danskere benytter sig af Momondo rejser. På den måde kan der nemlig spares lidt penge på at vælge det billigste alternativ. Langt de fleste vil naturligvis gerne spare lidt penge, når de skal ud og rejse, da det hurtigt kan blive en dyr omgang. Med Momondo rejser er der dog rig mulighed for at spare lidt penge på den næste rejse.