Ripped jeans eller almindelige bukser?

Ripped jeans eller almindelige bukser?

januar 22, 2020 0 Af Admin

Står den på en bytur i weekenden, og er du i tvivl om, hvorvidt du skal have et par ripped jeans på, eller om det er de mere almindelige bukser, der skal ud og luftes i nattelivet? Vi kender godt problemstillingen. Derfor forsøger vi herunder at hjælpe dig på rette vej, så du tager den helt rigtige beslutning!

Hvilken tøjstil vil du gerne have?

Det er først og fremmest vigtigt at spørge sig selv, hvad det er for en tøjstil, man ønsker at have til aftenen. Skal man til et bryllup, så er det højst sandsynligt ikke så velset, at man møder op i jeans med huller i. Skal man omvendt en tur ud med drengene, hvor I skal på diverse natklubber, så kan ripped jeans sagtens være det helt rigtige valg.

Du skal gøre op med dig selv, hvad det er for en stil, du ønsker at have. Har du lyst til at have et par ripped jeans på, så er vores klare holdning, at du blot skal gøre det. I bund og grund handler det om, at du skal føle dig godt tilpas i dit tøj.

Hvilket tøj tager du ellers på?

Det kan være en rigtigt god idé at kigge på sin stil som en helhed. På den måde får du sammensat det bedst mulige outfit for aftenen. Det er bestemt ikke unormalt, at man forsøger et par forskellige ting foran spejlet, før man beslutter sig.

Find inspiration på sociale medier

Sociale medier kan være fantastiske steder at finde inspiration til sin stil på. Eksempler på gode sociale medier har vi listet herunder:

  • Instagram
  • Pinterest

Disse to sociale medier er fyldt med billeder, som du kan få inspiration fra. Ofte er det lettest at visualisere herretøjet, når man får lov til at se det på andre. Derudover vil du ofte opleve, at de personer, der har lagt billeder op af dere tøj har skrevet, hvor tøjet er købt henne. Ser du derfor et par lækre ripped jeans, som du ønsker at få hjem til din egen garderobe, så er kan du lynhurtigt finde ud af, hvor de han handles henne.