Sådan kommer du i gang med at spille tennis!

Sådan kommer du i gang med at spille tennis!

oktober 13, 2020 0 Af Admin

Sponsoreret indhold

Tennis er en sjov sport. Hvis du også er begyndt at synes det, så er det jo på tide, at du begynder at starte på det! Det er en af de sportsgrene, hvor det er nemt at lære, men svært at mestre. Du behøver ikke at mestre det. Du kan starte med at lære det. Og det er ikke særlig svært. Men det kan se svært ud. Også fordi man skal have alt det udstyr og det er ikke os alle, som har en tennisbane i deres baghave. Så hvordan kommer man egentligt i gang?

Lær spillet at kende

Det første, du skal kunne, er selve spillets regler. Hvordan gør man, og hvordan spiller man? Det handler ikke blot om at få bolden over på din modstanders side. Der er regler for hvor du må placere bolden. Den bedste måde at lære spillet på, er at se andre spille det. Men kort fortalt, så afhænger det om, hvorvidt i spiller solo eller duet. Hvis i spiller solo, altså en mod en, så må i ikke ramme det yderste felt i siderne af banen. Det må i til gengæld godt, hvis i spiller duet, altså to mod to. Og man må ikke skyde bolden helt ud af banen, ligesom man ikke må røre en bold, som er slået ud. Og når du server, skal ramme den firkant, som er tættest dig, men modsat den halvdel du server fra. Se det i aktion, hvis det er forvirrende.

Så kommer udstyret

For det første skal man finde et sted at spille. Der findes klubber, som både har hold man kan tilmelde sig og man kan også bare låne banerne til eget brug. Hvis man gerne vil spille selv, så skal du have bolde og en ketcher. Det kan være svært at finde den rette ketcher, men https://tennisshoppen.dk/shop/frontpage.html kan være behjælpelig her. Her kan du både få hjælp til ketcher valg, men også finde dig passende sko og tøj til dine tenniskampe. Du kan hurtig blive en pro herinde! Du skal bare finde motivationen til at komme i gang!