Sådan sparer du endnu flere penge som studerende

Sådan sparer du endnu flere penge som studerende

maj 19, 2021 0 Af Admin

Når man er studerende, så kan det være svært at få råd til ting. Det er der mange, er godt ved, og derfor er der også mange steder, hvor man kan få studierabat, hvis man fremviser sit studiekort. Det er naturligvis noget, man skal huske på. I denne artikel kan du få lidt råd til, hvordan du bliver allerbedst til at spare penge som studerende.

Husk at du kan tage offentlig trafik billigere

Når du skal med offentlig trafik, så skal du huske på, at du går ind under den kategori, der hedder ”ung”, når du er studerende. Det kan godt være lidt forvirrende, for det kan godt se ud som om, at man ikke må være over 25 for at være med i denne kategori. Men det er altså ikke tilfældet. Det er i princippet fuldstændigt ligegyldigt, hvor gammel du er. Hvis du er studerende, så har du også ret til at tage den offentlige trafik billigere. Du skal bare huske studiekort, når du skal med tog eller bus, ellers kan du risikere at skulle betale en afgift på 750 kroner.

Du kan finde rabatter på nettet

Det kan være, du allerede kender en del steder, hvor du kan få studierabat. Det kan være, der er en bestemt frisør, du altid går til, fordi man som studerende kan få det billigere der. Det kan også være, at du har et bestemt sted, du altid køber din takeaway, fordi kan kan du studierabat, når du fremviser studiekort. Det kan være, du skal gøre dig selv den tjeneste at finde flere steder, hvor du kan få rabat som studerende. Vidste du f.eks. godt, at der er en side, der er dedikeret til at give studerende som dig rabat på forskellige ting? Du kan se en oversigt over studierabat hos Studentoffer.dk og blive lidt klogere på, hvad du som studerende kan få rabat på.

Husk studieboliger

Hvis du skal til at flytte til en ny by, hvor du skal studere i, så skal du huske, at der er noget, der hedder studieboliger. Dette er boliger, der er lavet specielt til studerende, hvor der er en husleje, som det er muligt at betale, mens man er på SU. Det kan nemlig godt være svært at få råd til huslejen i større byer, og derfor er det smart, at man har mulighed for at bo i noget som en studiebolig.