3 tips til en smart indretning af børneværelset

3 tips til en smart indretning af børneværelset

maj 23, 2021 0 Af Admin

Der er mange, der finder det udfordrende at indrette børneværelset. Det skal være praktisk, men samtidig trygt og hyggeligt – og hvordan får man lige plads til al legetøjet? Det kan du læse meget mere om i denne artikel. Her får du nemlig 3 gode tips til at indrette børneværelset på praktisk vis, så der er plads til timevis af sjov og leg.

Få mere plads til opbevaring ved at udnytte væggene

Synes du, at det kniber med pladsen på børneværelset? Så kan du med fordel gøre brug af de tomme vægge, når du indretter, og dermed få en masse ekstra plads.

Her er et par idéer til, hvordan du kan udnytte væggene på børneværelset:

  • Du kan hænge hylder eller reoler op for at få mere opbevaringsplads.
  • Gør stemningen hyggelig med plakater eller wallstickers.
  • Du kan montere en knagerække til eksempelvis cardigans til børn og teenagere.

Investér i legetøj, der udfordrer dit barns kreative og motoriske evner

Børneværelset er barnets base, hvor der tilbringes mange timer på at være kreativ, tegne og lignende. Sørg derfor, at værelset er indrettet med ting, der kan få fantasien til at løbe løbsk, og bringe de motoriske evner på arbejde. Med en bObles elefant i rose, hvor din baby kan ligge på. Det er en rigtig god måde at styrke barnets nakke og ryg på.

Hold legetøjet organiseret med reolsystemer og rullekasser

Det flyder med legetøj allevegne på børneværelset – endnu engang. Hvad gør man lige ved det? Først og fremmest er det en god idé af og til at rydde op i legetøjet. Der er ingen grund til at holde på legetøj, som dit barn ikke har leget med længe. Derudover kan du med fordel anvende reolsystemer og rullekasser til at opbevare legetøjet i. Det gør det samtidig let for dit barn at finde legetøjet og rydde op efter sig selv efterfølgende.