Skal du vælge en Windows-computer eller MacBook?

Skal du vælge en Windows-computer eller MacBook?

januar 3, 2021 0 Af Admin

Annonce

Det kan være en stor udfordring at skulle ud at købe en ny computer. Derfor er det vigtigt, at du køber den rette for dig fra starten af.

Heldigvis kan du få hjælp til at vælge lige den, der passer til dig. Hvis du ikke ved, om du bør vælge en Windows-computer eller MacBook, så bør du læse med herunder. Du kan også læse meget mere om Windows her: Freewindows.dk.

Hvad med prisen?

Kigger man først på prisen, vil man opleve forskelle på henholdsvis Windows og MacBook. For MacBook er nemlig dyrere, end mange Windows-computere er.

Det er dog ikke ensbetydende med, at prisen følger kvaliteten og så videre. For ved en MacBook er brandet også inkluderet i prisen. Derfor – hvis man kigger isoleret set på prisen – vil det oftest give mening at købe en Windows-computer frem for en MacBook.

Hvilket design er du til?

Kigger man på designet, er det selvfølgelig en smagssag, hvad man bedst kan lide. Alligevel må man nok sige, at mange er rigtig glade for designet på en MacBook. Det er et stilrent design, og det virker ikke for voldsomt.

Selvfølgelig kan du også sagtens få Windows-computere, der har et flot udseende. Du kan endda også finde nogle, der på flere måder minder om MacBooks. Så her handler det meget om, hvad du selv er til, hvad angår designet. Så det er bare med at sammenligne udseendet på forskellige computere, som du overvejer at købe.

Hvilke devices har du i forvejen?

Der er endnu en ting, du bør overveje, før du går ud og køber dig en ny computer. Nemlig hvilke devices du i forvejen har. Det er nemlig ikke ligetil at kombinere den ene slags med den anden. Så hvis du for eksempel i forvejen har andre produkter fra samme mærke, eller som følger samme styresystem, er det klart en fordel for dig, at du også vælger en computer, der følger det samme.

Hvad foretrækker du?

Endelig er det vigtigt at slå fast, at hvad der er rigtigt for den ene, ikke nødvendigvis er rigtigt for den anden. Selvfølgelig er der nogle parametre, som du kan slå på og sammenligne, hvor noget vil være at foretrække frem for det andet. For eksempel vil langt de fleste nok vælge den billigere computer, hvis den altså lever op til de samme faktorer, som den anden gør.

Men meget andet handler mere om præferencer. Blandt andet designet. Derudover betyder det også meget, hvad det egentlig er, du skal bruge din computer til. For nogle er det mere eller mindre nok, at de har et tekstprogram, som de kan tilgå, samt internetadgang.

Det kan for eksempel gælde, hvis man studerer og egentlig kun bruger sin computer til det. Og så er det måske ikke en MacBook, man skal købe, da man giver en del penge for den.

For andre vil det være nødvendigt med en computer, der kan noget mere. Og her afhænger det meget af, hvad den skal kunne, når du skal vælge mellem Windows og MacBook.