3 måder at gøre din bil mere værd

3 måder at gøre din bil mere værd

januar 14, 2021 0 Af Admin

Har du en ældre bil, der skal sælges eller til at lejes ud? I så fald vil du helt sikkert gerne have den bedste pris, du kan få for vognen – alt andet ville være fjollet.

Men hvordan opnår du den bedste pris. Hvordan øger du prisen på bilen, uden at det kommer til at koste dyrt?

Først og fremmest må du kigge på din bil, ser den videres æstetisk ud, eller er der nogle skønhedsfejl, der skal tages hånd om?

Buler og gamle ridser

Det første måde en kunde har med din bil er det æstetiske udtryk. Hvordan taget bilen sig ud?

Her skal det selvfølgelig forstås som, er der buler, ridser i lakken, er der uheldige fejl, man sagtens kan ændre?

Hvis svaret er ja, så få det fikset med det samme. Buler vil ofte kunne rettes til rimelig nemt. Ridser kan være væsentlig sværere, da du ikke er på udkig efter en ny lakering.

Der er dog måder, du kan skjule ridsen eller fjerne fokus fra den.

Er der andre iøjnefaldende udfordringer med bilen, som du kan fikse selv eller få en ven til, så gør det med det samme. Du har lige reddet dig selv for en god sjat penge.

En køber, der mangler forstand på biler, vil først og fremmest kunne slå ned på de åbenlyse skønhedsudfordringer, der er på bilen.

Spark gang i bilradioen

Nu bevæger i jer ind i bilen. Hvad vil køberen nu? En ren bil, igen med kun et minimum af skønhedsfejl.

Der skal være støvsuget i bund, lappet de ting, der skal lappes. Lad være med at forsøge at gøre bilen hyggelig med et tæppe på sæder eller noget andet, det kunne ligne, at I forsøgte at skjule noget.

En helt essentiel den af ejendelene i bilen er selvfølgelig bilradioen. Den skal spille, det giver flere gode point på pengeskalaen. Find montering af bilradio pris på linket her.

Det er en af de ting, der bare skal spille. Måske bruger du ikke selv radioen i bilen, men det gør langt størstedelen af bilisterne på vejene.

Mekanikken skal virke, ellers er det skrotforhandlerens

Det sidste punkt, som nok burde være det første punkt, er motoren, elektronikken og alle de dele, der gør bilen værd at køre i.

Har du en gammel ligvogn stående derhjemme, som du endelig skal til at vende dig af med, så må du også kraftigt overveje, om det er værd at sætte den i stand, eller om den bare skal skrottes.

For dette punkt kan sagtens løbe op i høje beløber, du måske ikke lige har liggende.

Skal du slippe billigst, handler det selvfølgelig om at sørge for, at der ingen mislyd er, at man ikke bemærke nogen hindring, når bilen føres osv.

Lad være med at investerer i dyre domme på en bil, du skal af med. Hold dig stedet til det funktionelle: hvad skal der laves for at bilen kan køre.

Det var de tre tips, held og lykke med istandsættelsen.