Anmeldelse af TikTok: Den nyeste IT-trend for både børn, unge og voksne

Anmeldelse af TikTok: Den nyeste IT-trend for både børn, unge og voksne

juli 7, 2020 0 Af Admin

Det er ikke nogen hemmelighed, at der hele tiden kommer nye apps til. Der er dem, der skal bruges som praktiske værktøjer i hverdagen, og som derfor er med til at lette nogle arbejdsprocesser og gøre dem både lettere og mere effektive at komme igennem, men så er der også de andre. Og de fylder en stor del af vores hverdag. Her er der tale om dem, som vi bruger til at blive underholdte, og ofte er det dem, vi tyer til, når vi oplever ventetid, når der er reklamer i TV, mens maden bliver færdig eller bare lige inden sengetid.

Et fænomen der startede blandt børn, men nu også bruges af voksne

Med det sagt skyder det selvfølgelig også op med den ene nye app efter den anden. Mange af disse bliver brugt i en kort periode, hvorefter skaberne bag må sande, at de aldrig blev til den succes, som det forventedes af dem. Men andre når faktisk toppen og bliver til noget, som der bliver brugt dagligt og talt om i alle kredse – og en af dem er appen, TikTok. Den er nemlig kommet for at blive, og derfor er den gået fra at være et fænomen blandt børn og unge til også at rumme profiler for voksne, der skejer ud og butikker samt virksomheder, der også vil være med på de nyeste IT-nyheder.

Brug time efter time på at udforske de mange sjove videoer på TikTok

Og TikTok er da også særdeles underholdende. Her er der nemlig tale om en app, der giver mulighed for at se små videoklip, der har til formål at mange til grin og glæde eller eftertanke. Det betyder, at der jævnligt bliver taget nye udfordringer op, som så gennemstrømmer de mange profiler, der er ofte parodier, der bliver sat i ene anden kontekst og der er generelt tale om at gøre brug af de nyeste funktioner inden for den verden, der har med video og film at gøre.

En app der er let at blive fortrolig med
Det er let at scrolle gennem de mange forskellige videoer, der på lige fod med andre apps, vi kender til, kan både likes, deles og kommenteres på. Det er således også muligt at gemme videoer, som man fandt mere underholdende end andre, og man kan selv hurtigt komme i gang med at blive det nye TikTok fænomen. Herhjemme ses det blandt andet, at det ofte er forældre, der vil pinliggøre deres børn der opretter de mange videoer. De vil være med på moden, og derfor kaster de sig ud i den ene udfordring efter den anden, hvilket er til stor glæde for mange, men nærmere en hovedrysten fra børnene.