Hvide tænder: Er det sundt at afblege sine tænder?

Hvide tænder: Er det sundt at afblege sine tænder?

juli 11, 2020 0 Af Admin

Hvordan er det nu med afblegede tænder? Ja, de er pæne, men er det overhovedet sundt for tænderne. Er der er ikke alle mulige fare ved det?

Hvis du gør det uansvarlig, kan det være farligt for dine tænder og tandkød. Gør du det med omtanke, undersøger, hvad det vil sige at afblege og kontakter en tandlæge, så har du allerede mindsket risikoen betydelig.

Alt med omtanke

Det gælder for alt, du foretager dig her i livet, at hvis du gør det med hovedet under armen, er det ikke særligt klogt. Hvis ikke du tænker dig om, går det dig sjældent særlig godt.

Så gør dig selv en tjeneste og undersøg, hvad det vil sige at afblege tænder, inden du går i gang. Derefter skal du kontakte en tandlæge i nærheden af dig, eksempelvis Fredensborg, der kan vurdere din sag.

Det er nemlig ikke ens for alle. Nogle har stærkere tænder end andre, sådan er det med så meget. Og det er der ikke meget at sige til. 

Prøv selv og vurder

Hvis det lyder som noget, du vil være interesseret i. Kan du jo kontakte tandlæge i Humlebæk, som ligger i Fredensborg Kommune, hvor du kan spørge om råd til at få afbleget dine tænder.

De kan hjælpe dig med at få vurderet, hvordan du gør det bedst. Så du har mindst udgift ved det. Og så du ikke ender med et dårligt resultat. Og uden at det gør alt for ondt i pengepungen.

Hvis du går og overvejer det, er en tandlæge i Fredensborg i hvert fald ikke det dummeste sted, du kan få dine tænder afbleget.

Så ring ind, og vurderer situationen derfra. Det kan være, at det lyder lige som noget for dig, eller måske overhovedet ikke.

Det hvide smil

Sådan et smil vil vi jo alle sammen gerne have. Det hvide smil, hvor det ser helt ubesværet ud, og uden ulækre tænder, der tydeligvis har taget skade af et langt liv.

Et hvidt smil kan være med til at give dig selv mere selvtillid, som igen kan være med til styrke dit liv. Det er forfærdeligt at have et tandsæt, man ikke er stolt af.

For i rigtig mange år har der ikke været noget at gøre – ikke noget, der har været værd at stole på. Men det er altså kommet nu, så nu kan du endelig gøre en ende på det, og få dig et hvidt tandsæt.